Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 300 g Kräuterseitlinge, in Stücken (2 cm)
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 150 g Ricotta
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¾ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Ei
- 2 EL Milch (20 g)
- 10 Filoteigblätter
- Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 Min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Maronistrudel mit Schwammerln und Nüssen
50 Min
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45 Min
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45 Min
Eierschwammerl-Empanadas
1h 45 min.
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 Std.
Kartoffel-Blinis mit Tomaten-Avocado-Salsa und Meerrettichdip
45 Min
Mandelbraten mit Frühlingssalat und Kräuterquark
2 Std. 15 Min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45 Min
Ricotta-Puffer
25 Min
Pfefferlinge
1 Std.