Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 300 g Kräuterseitlinge, in Stücken (2 cm)
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 150 g Ricotta
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¾ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Ei
- 2 EL Milch (20 g)
- 10 Filoteigblätter
- Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Reibekuchen-Burger
35min
Ricotta-Puffer
25 Min
Camembert-Galettes
1h 40min
Gemüsepastete in Filoteig
1 Std. 20 Min
Erbsen-Happen
25 Min
Herzhaftes Filo-Käse-Gebäck
50min
Beschwipster Brotpudding mit Toffeesauce und gegrillter Ananas
1 Std. 20 Min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50min
Camembert-Sticks mit Aprikosendip
30min
Herzhafte Baklava
1 Std.
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 Std.
Cheddargebäck
40min