Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 10 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 TL Kapern, abgetropft
- 250 g weiße Bohnen (Dose)
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
nebo 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 250 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2632 kJ / 628 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Sizilianischer Reissalat mit Thunfisch
50min
Thunfisch-Tapenade
5min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Pasta alla Putanesca
45min
Mozzarella-Carpaccio
40min
Graupen-Tomaten-Salat
45min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Seeteufel in Sauce
1h
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Sauce alla Puttanesca
25min