Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 10 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 TL Kapern, abgetropft
- 250 g weiße Bohnen (Dose)
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
nebo 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 250 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2632 kJ / 628 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Putello Tonnato
4 Std.
Riesengarnelen in Cognac
20 min.
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Salsa Verde
10min
Tomato Tonnato
15 min.
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Tapenade
5min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min.
Grüne Steaksauce
10min
Thunfisch-Tapenade
5min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min