![Adobo beef Adobo beef](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7EDD3D5E-4310-4435-9307-ADB433F5C941/Derivates/ACA6F657-DDC7-46A3-89AF-08D8E37164F6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g chipotle chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 20 g ancho chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 20 g mulato chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 1 pinch ground cumin
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried oregano
- 2 whole cloves
- 1 garlic clove
- 60 g brown onion, cut into halves
- 500 g fresh tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 20 g olive oil
- 2 tsp apple cider vinegar
- 300 g water
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2392.3 kJ / 569.6 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 511.4 mg
Alternativní recepty
Mexican chicken soup
30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Butter chicken
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken San Fernando
55 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Moroccan chicken with couscous
45min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min