Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g chipotle chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 20 g ancho chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 20 g mulato chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 1 pinch ground cumin
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried oregano
- 2 whole cloves
- 1 garlic clove
- 60 g brown onion, cut into halves
- 500 g fresh tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 20 g olive oil
- 2 tsp apple cider vinegar
- 300 g water
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2392.3 kJ / 569.6 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 511.4 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Omelette
30 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Chicken San Fernando
55 Min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Beef Burgundy
1h 45 min.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Hunters' stew
1 Std.
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 Min