Zařízení & příslušenství
Lamb and barley soup
Příprava 15min.
Celkový 50min.
2 portions
Suroviny
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1350.5 mg
Protein
27.9 g
Kalorie
1644.9 kJ /
391.7 kcal
Tuk
12.7 g
Vláknina
12.9 g
Nasycený tuk
4.3 g
Sacharidy
35.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beef Burgundy
1hod. 45min.
Chicken and sweet corn soup
30min.
Chicken cacciatore
50min.
Beef stroganoff
35min.
Pumpkin soup
30min.
Minestrone
40min.
Beef "Burgundy"
40min.
Barley, bacon and chorizo soup
50min.
Irish stew
1hod. 30min.
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1hod. 25min.
Beef goulash with dumplings
1hod. 45min.
Pea and ham soup
2hod. 20min.