
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g lamb cut into pieces and partially frozen
- 1 onion cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 391.7 kcal / 1644.9 kJ
- Protein
- 27.9 g
- Tuk
- 12.7 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Sodík
- 1350.5 mg
Alternativní recepty
Beef Burgundy
1hod. 45min
Chicken cacciatore
50min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Bubble and squeak soup
35min
Beef "Burgundy"
40min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Irish stew
1hod. 30min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1hod. 25min
Pea and ham soup
2hod. 20min
Chicken and sweet corn soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min