Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g lamb, cut into pieces and partially frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1644.9 kJ / 391.7 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Sodík
- 1350.5 mg
Alternativní recepty
Meat stock paste
45 Min
Lamb spezzatino
1h 45 min.
Lamb and feta meatballs
30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Irish lamb stew
6u. 20min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min