
Zařízení & příslušenství
Lamb and barley soup
Příprava 15min
Celkový 50min
2 portions
Suroviny
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
391.7 kcal /
1644.9 kJ
Protein
27.9 g
Tuk
12.7 g
Sacharidy
35.6 g
Vláknina
12.9 g
Nasycený tuk
4.3 g
Sodík
1350.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cooking for Me and You
70 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland