Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soutzoukakia
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onion (approx. ½ onion)
- 50 g olive oil
- 60 g breadcrumbs
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g dry white wine
- 500 g beef mince
Sauce
- 50 g olive oil
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dry white wine
- 2 tsp sugar (optional)
- 1 tsp dried oregano
- 30 g tomato paste
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g water
- 200 g white rice (medium-grain), rinsed
- olive oil, to grease
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3052.3 kJ / 729.5 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1483.6 mg
Alternativní recepty
Pork meatballs with couscous
50min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Lamb and feta meatballs
30min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sunday morning breakky bake
1h 15min
Hunters' stew
1h
Pastitsio
1 Std. 30 Min