Zařízení & příslušenství
Keftethes (Greek meatballs)
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
501.8 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
12.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Postcards from Greece
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1hod.
Spiced lamb flatbread
2hod.
Meatballs in Spanish sauce
55min.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1hod. 15min.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min.
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1hod. 40min.
Smoked salmon slice
2hod. 40min.
Damper with golden syrup butter
40min.
Savoury crêpes
45min.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1hod. 10min.
Cypriot grain salad
45min.
Meatballs in red pepper sauce
30min.