Zařízení & příslušenství
Keftethes (Greek meatballs)
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
501.8 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
12.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Postcards from Greece
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2hod. 40min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Samke harra
35min.
Mediterranean carrot fritters
1hod.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1hod. 10min.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1hod. 15min.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min.
Risoni with salmon and spinach
25min.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1hod.
Hunter's lemon chicken rissoles
1hod.