Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Danish feta (1 block)
- 400 g mini Roma tomatoes, at room temperature
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 small onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- ground black pepper, to season
- 1500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g dried pasta of choice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1995.7 kJ / 475.2 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1119.4 mg
Alternativní recepty
Pasta with tuna
30 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Penne and vegetables
35 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Mediterranean pasta salad
50 Min