Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s vejci a majonézou
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
5 vajec
-
1200 gramů brambor vařených, nakrájených na tenké plátky
-
200 gramů nakládaných okurek na kousky
Bylinková marináda
-
100 gramů cibule napůl
-
100 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička pepře černého, mletého
-
20 gramů bylinkového octa
-
30 gramů láku z okurek
Salátová majonéza
-
250 gramů řepkového oleje
-
1 vejce
-
1 čajová lžička hořčice
-
20 gramů láku z okurek
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17 g
Kalorie
3983 kJ /
953 kcal
Tuk
70 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
62 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Péřové bramborové knedlíky
1hod. 10min.
Ředkvičková omáčka s křenem
20min.
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1hod. 10min.
Okurkový salát s mortadellou
10min.
Velikonoční bochánky
2hod. 50min.
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2hod. 50min.
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min.
Sýrová pomazánka Almogrote
1hod.
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1hod. 25min.
Ovar s křenem
2hod. 15min.
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min.
Bramboráky se zelím a slaninou
20min.