Zařízení & příslušenství
Bramborový salát s vejci a majonézou
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
5 vajec
-
1200 gramů brambor vařených, nakrájených na tenké plátky
-
200 gramů nakládaných okurek na kousky
Bylinková marináda
-
100 gramů cibule napůl
-
100 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička pepře černého, mletého
-
20 gramů bylinkového octa
-
30 gramů láku z okurek
Salátová majonéza
-
250 gramů řepkového oleje
-
1 vejce
-
1 čajová lžička hořčice
-
20 gramů láku z okurek
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17 g
Kalorie
3983 kJ /
953 kcal
Tuk
70 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
62 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Velikonoční majonézová omáčka
30min.
Vánoční bramborový salát
45min.
Velikonoční nádivka
1hod. 35min.
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min.
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min.
Mrkvové RAW špagety s avokádovým pestem
15min.
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min.
Ovar s křenem
2hod. 15min.
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7hod. 10min.
Houbová smaženice
20min.
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1hod. 10min.