Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 5 vajec
- 1200 gramů brambor, vařených, nakrájených na tenké plátky
- 200 gramů nakládaných okurek, na kousky
Bylinková marináda
- 100 gramů cibule, napůl
- 100 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 20 gramů bylinkového octa
- 30 gramů láku z okurek
Salátová majonéza
- 250 gramů řepkového oleje
- 1 vejce
- 1 čajová lžička hořčice
- 20 gramů láku z okurek
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3983 kJ / 953 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 70 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zelný salát s bylinkami
10min
Švestková omáčka
43min
Vydatný bramborový salát
2hod.
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 Min
Velikonoční bochánky
2h 50min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Žádné hodnocení
Velikonoční majonézová omáčka
Žádné hodnocení
Karbanátky z hub
35 Min
Vejce, vařená
20 Min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 Std. 50 Min
Chlupaté knedlíky
1 Std. 5 Min