Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 5 vajec
- 1200 gramů brambor, vařených, nakrájených na tenké plátky
- 200 gramů nakládaných okurek, na kousky
Bylinková marináda
- 100 gramů cibule, napůl
- 100 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 20 gramů bylinkového octa
- 30 gramů láku z okurek
Salátová majonéza
- 250 gramů řepkového oleje
- 1 vejce
- 1 čajová lžička hořčice
- 20 gramů láku z okurek
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3983 kJ / 953 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 70 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Švestková omáčka
43 Min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min
Plněná vejce
30 min
Zázvorovo-banánový pudink
1h 5 min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1h 10min
Cibule plněné šunkou
Žádné hodnocení
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Lasagne s kysaným zelím
1h 50min
Rizoto trikolora
1h 25min
Želatina
10min
Bavorský bramborový salát
15min