Zařízení & příslušenství
Zabijačková černá polévka
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů krup střední velikosti
-
1500 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
3 čajové lžičky vepřového sádla
-
2 - 3 stroužky česneku
-
80 gramů cibule napůl
-
1000 gramů vepřového vývaru nejlépe z ovaru
-
200 gramů prasečí krve syrové
-
1 ½ polévkové lžíce sušené majoránky
-
1 špetka černého pepře, mletého
-
4 snítky čerstvé majoránky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
18 g
Kalorie
1115 kJ /
266 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Novoroční bigos
55min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Žampióny plněné kysaným zelím
40min.
Houbovo-cizrnová směs
9hod.
Moravské zelí
25min.
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min.
Dršťková polévka
1hod.
Koprová omáčka
20min.
Kulajda
40min.
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.