Zařízení & příslušenství
Zabijačková černá polévka
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů krup střední velikosti
-
1500 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
3 čajové lžičky vepřového sádla
-
2 - 3 stroužky česneku
-
80 gramů cibule napůl
-
1000 gramů vepřového vývaru nejlépe z ovaru
-
200 gramů prasečí krve syrové
-
1 ½ polévkové lžíce sušené majoránky
-
1 špetka černého pepře, mletého
-
4 snítky čerstvé majoránky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
18 g
Kalorie
1115 kJ /
266 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chlebová polévka
25min.
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min.
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min.
Lišková polévka
1hod. 40min.
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10hod. 50min.
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.
Hrášková kaše
13min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min.
Fazolová polévka s klobásou
35min.