Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů krup, střední velikosti
- 1500 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- 3 čajové lžičky vepřového sádla
- 2 - 3 stroužky česneku
- 80 gramů cibule, napůl
- 1000 gramů vepřového vývaru, nejlépe z ovaru
- 200 gramů prasečí krve, syrové
- 1 ½ polévkové lžíce sušené majoránky
- 1 špetka černého pepře, mletého
- 4 snítky čerstvé majoránky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dršťková polévka
1 Std.
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20 min
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Čočková polévka
1 godz. 35 min
Fazolková polévka
35 min
Česneková polévka
20 min
Zelňačka
25 Min
Pikantní fazolová polévka
11 godz.
Hrstková polévka
10h 40 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 godz. 35 min