Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů krup, střední velikosti
- 1500 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- 3 čajové lžičky vepřového sádla
- 2 - 3 stroužky česneku
- 80 gramů cibule, napůl
- 1000 gramů vepřového vývaru, nejlépe z ovaru
- 200 gramů prasečí krve, syrové
- 1 ½ polévkové lžíce sušené majoránky
- 1 špetka černého pepře, mletého
- 4 snítky čerstvé majoránky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křenová polévka s bramborami
30 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Smetanová rebarborová zmrzlina
36sa 25 dk
Huspenina
2 godz. 25 min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Cibulové máslo
10 min
Salát z krabích tyčinek a rýže
40 min
Rybí polévka se zeleninou
30 min
Sladké těstovinové placičky
40 min
Dršťková polévka
1 godz.
Moravské zelí
25min