Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di carote, pelate a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino raso di zenzero in polvere (volitelně)
-
1
cucchiaino di foglie di salvia secca
nebo 2 foglie di salvia fresca - 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1870 kJ / 447 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto burrata e piselli
40min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto verde
30min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45min
Risotto carote e bacon
40min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto alla zucca e balsamico
30min