Risotto arancione con zucca e carota

Risotto arancione con zucca e carota

4.5 309 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di carote pelate a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di zenzero in polvere (volitelně)
    1 cucchiaino raso
  • di foglie di salvia secca
    1 cucchiaino
    2 foglie di salvia fresca
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di burro freddo a pezzi
    40 g
  • di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di acqua
    700 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 447 kcal / 1870 kJ
Protein 9.7 g
Tuk 16.6 g
Sacharidy 69 g
Vláknina 0 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...