Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
800
g di pomodori maturi in quarti
nebo 800 g di polpa di pomodoro a pezzi - 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 50 g di gambi di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di zucchine a dadini (1-2 cm)
- 100 g di peperoni a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di melanzane a dadini (1-2 cm)
- 100 g di acqua
- 2 - 3 cucchiaini di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Polpette di Altamura con sugo di peperoni
1h
Conserva di datterini e verdure
7 godz.
Conserva di pomodoro con olive
1h 30min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'arrabbiata
20 min
Ragù di verdure primaverili
30 min
Sugo classico
55min
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 min