Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pomodorini a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 40 g di burro freddo e a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 850 g di acqua
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2037 kJ / 487 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto arancione con zucca e carota
35 Min
Penne in crema di gambi
35 Min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Risotto al pomodoro
40 Min
Risotto carote e bacon
40 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min.
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 Min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min