Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pomodorini a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 40 g di burro freddo e a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 850 g di acqua
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2037 kJ / 487 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla campagnola
30min
Risotto ai peperoni e curry
40min
Risotto patate e rosmarino
40min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 Min
Risotto al pomodoro
40min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto alle melanzane
45min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 Std. 10 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30min