Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 rametto di timo fresco, lavato
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 160 g di cereali misti
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 200 g di pomodori ramati a cubetti (1 cm circa)
- 150 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1297 kJ / 310 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Zuppa di farro e legumi
45min
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di cereali e verdure
40min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Minestra di cereali e ceci
45min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di legumi e verdure
40min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min