Kompatibilní verze
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo e la scorza senza la parte bianca
- 60 g di cipollotti bianchi a pezzi
- 200 g zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
-
900
g di brodo vegetale
nebo 900 g di acqua + 1 dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 3 - 4 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 73.1 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai peperoni e curry
40min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 Std. 5 Min
Risotto verde
30min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto alle melanzane
45min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30min
Risotto bianco con porri e mela
30min