
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Roggenmehl Type 1150
- 150 g Weizenmehl Type 405
-
20
g Walnussöl
nebo 20 g Sonnenblumenöl - 2 TL Salz
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Pck. Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Walnusshälften
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 135 kcal / 565 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3 godz.
Sesambrot
2 godz.
Kürbiskernbrot
3 godz. 30 min
Möhren-Nuss-Brot
2 godz. 10 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Fitnessbrot
1 godz. 45 min
Schwarzbrot
3 godz.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 godz.
Körnerbrot
1 godz. 40 min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min