Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Roggenmehl Type 1150
- 150 g Weizenmehl Type 405
-
20
g Walnussöl
nebo 20 g Sonnenblumenöl - 2 TL Salz
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Walnusshälften
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Kürbiskernbrot
3 Std. 30 Min
Karotten-Walnuss-Brot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Möhren-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Sesambrot
2h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Schwarzbrot
3 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min
Körnerbrot
1u. 40min
Vollwertbrot
2u. 20min