Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Dinkelkörner
- 1650 g Wasser
- 10 g Honig, flüssig
- 450 g Roggenmehl Type 1150
- 200 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 1 Pck. Trockenhefe
- 3 TL Salz (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 680 kJ / 162 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bierbrot
2h
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Bauernbrot
2u. 20min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Dunkles Landbrot
4 Std.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Graubrot
2h
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min