Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Dinkelkörner
- 1650 g Wasser
- 10 g Honig, flüssig
- 450 g Roggenmehl Type 1150
- 200 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 1 Pck. Trockenhefe
- 3 TL Salz (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 680 kJ / 162 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Dinkelkeimbrot
72 godz.
Bergisches Urbrot
17 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20 min
Bauernbrot
2h 20min
Dunkles Landbrot
4h
Bierbrot
2h
Roggenmischbrot
1h 15 min
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min
Dunkles Landbrot
3h
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15 min