Roggen-Dinkel-Brot

Roggen-Dinkel-Brot

3.8 166 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 8hod.
18 Scheiben

Suroviny

  • Dinkelkörner
    150 g
  • Wasser
    1650 g
  • Honig flüssig
    10 g
  • Roggenmehl Type 1150 Type 1150
    450 g
  • Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
    200 g
  • Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
    15 g
  • Trockenhefe
    1 Pck.
  • Salz (15 g)
    3 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 5 g
Kalorie 680 kJ / 162 kcal
Tuk 1 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...