
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Dinkelkörner
- 1650 g Wasser
- 10 g Honig flüssig
- 450 g Roggenmehl Type 1150
- 200 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 1 Pck. Trockenhefe
- 3 TL Salz (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 162 kcal / 680 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min
Sesambrot
2hod.
Dunkles Landbrot
4hod.
Bierbrot
2hod.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min
Bauernbrot
2hod. 20min