Roggen-Dinkel-Brot
TM6 TM5

Roggen-Dinkel-Brot

3.8 (156 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g Dinkelkörner
  • 1650 g Wasser
  • 10 g Honig, flüssig
  • 450 g Roggenmehl Type 1150
  • 200 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 15 g Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
  • 1 Pck. Trockenhefe
  • 3 TL Salz (15 g)

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
680 kJ / 162 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
31 g
Tuk
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty