Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
-
400
g de rhubarbe fraîche, coupée en rondelles (2 cm)
nebo 400 g de rhubarbe, préalablement décongelée - 130 g de cassonade
- 100 g de beurre mou en morceaux, et un peu pour le moule
- farine, pour le moule
- 3 œufs
- 125 g d'amandes en poudre
- 50 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 pincées de sel
-
100
g de rhubarbe fraîche, coupée en rondelles (2 cm)
nebo 100 g rhubarbe surgelée, préalablement décongelée
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1869 kJ / 448 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Cake moelleux à la rhubarbe
1h 40min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 min
Gâteau aux quetsches
45 min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Clafoutis prune-cannelle
40 min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min
Tarte à la rhubarbe
1h