
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte levée
- 100 g de lait entier
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 350 g de farine de blé
- 80 g de beurre doux coupé en morceaux
Le streusel
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre doux bien froid et coupé en morceaux
- 150 g de cassonade
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 50 g d'eau
- 25 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 531 kcal / 2236 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 77 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau au vin rouge
1hod.
Bredele
12hod. 45min
Spritzbredele
25min
Manneles
1hod. 30min
Vanille Kipferl
35min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1hod. 10min
Butterbredele
2hod. 30min
Kougelhopf
2hod. 55min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3hod.
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2hod. 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Spätzles aux girolles
50min