Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte levée
- 100 g de lait entier
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 350 g de farine de blé
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le streusel
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre doux, bien froid et coupé en morceaux
- 150 g de cassonade
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 50 g d'eau
- 25 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2236 kJ / 531 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Manneles
1 godz. 30 min
Butterbredele
2óra 30p
Vanille Kipferl
35 Min
Schwowebraedele
1u. 10min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1u. 10min
Bredele à la cannelle
1h
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2sa 45 dk
Spritzbredele
25 min.
Kougelhopf
2hod. 55min
Spätzles aux girolles
50 min.
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 Min