Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit à dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de pralin
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2165 kJ / 519 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Opéra
24h
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Croquant au chocolat
16h 20min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30 min
Dacquoise
40min
Trianon
3h