Dacquoise praliné-chocolat

Dacquoise praliné-chocolat

4.4 24 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
8 portions

Suroviny

Le biscuit à dacquoise
  • 135 g d'amandes en poudre
  • 150 g de sucre glace maison
  • 5 blancs d'œufs
  • 50 g de sucre en poudre
  • 40 g de pralin
La ganache chocolat
  • 250 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 250 g de crème liquide 35% m.g. très froide

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9 g
Kalorie 2165 kJ / 519 kcal
Tuk 34 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...