
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit à dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de pralin
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 519 kcal / 2165 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Opéra
24hod.
Dacquoise aux framboises
2hod.
Macarons chocolat-caramel
2hod. 30min
Le drômois
12hod. 45min
Dacquoise
40min
Croquant au chocolat
16hod. 20min
Entremets coco-passion-papaye
24hod.
Entremets cassis et crémeux citron
5hod.
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4hod.
Crème diplomate aux fruits
1hod.
Royal au chocolat
3hod. 30min
Bavarois aux trois chocolats
15hod.