Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit à dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de pralin
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2165 kJ / 519 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Opéra
24u.
Napolitain
73hod. 40min
Demi-sphère framboise choco vanille
17h
Croustillant chocolat-framboise
16hod.
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15hod. 45min
Dacquoise aux framboises
2 godz.
Dacquoise
40 Min
Croquant au chocolat
16h 20min
Trianon
3h
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.