Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à l'orange
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de jus d'orange
- 35 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux
La meringue italienne
- 60 g de blancs d'œufs
- 20 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2532 kJ / 605 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 31.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dacquoise aux framboises
2h
Tarte magique aux fraises
1 godz. 30 min
Tarte meringuée au citron
1 godz. 10 min
Crème pâtissière
15 Min
Couronne fruitée
6h
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Tartelette citron vert-gingembre
12h
Tarte à l'orange
12h
Eclairs façon tarte citron
1h 15min
Tartelettes à l'orange
2h 30min
Tarte au citron destructurée
20 min
Tarte tropézienne
3h