Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à l'orange
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de jus d'orange
- 35 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux
La meringue italienne
- 60 g de blancs d'œufs
- 20 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2532 kJ / 605 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 31.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Génoise
1 Std. 50 Min
Moka
1 Std. 15 Min
Tarte meringuée au citron
1h 10 min
Crème pâtissière
15min
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45min
Bavarois à l'abricot
12h
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Dacquoise
40min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1u.
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Crème diplomate aux fruits
1u.
Bavarois aux fraises
6h 25min