Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La mousse au caramel beurre salé et poires
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 240 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 20 g d'eau
- 25 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 400 g de caramel au beurre salé
- 25 g de beurre demi-sel
- 200 g de poires, détaillées en petits dés (1,5 cm)
- 30 g de sucre roux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1016 kJ / 243 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 13.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croustillant chocolat-framboise
16 godz.
Crème brûlée
2u. 40min
Choux amarena
1hod. 25min
Choux aux fruits confits
2 Std.
Choux vanillés
1 Std. 20 Min
Choux vanille-framboise
2 godz. 30 min
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Macarons au café
24 Std.
Eclairs framboises-pistaches
24 Std.
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min