Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La mousse au caramel beurre salé et poires
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 240 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 20 g d'eau
- 25 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 400 g de caramel au beurre salé
- 25 g de beurre demi-sel
- 200 g de poires, détaillées en petits dés (1,5 cm)
- 30 g de sucre roux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1016 kJ / 243 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 13.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau à l'ananas meringué
12 godz.
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Coupelles de chocolat
2 godz. 45 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Dessert meringué comme un mojito
9 Std.
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 godz. 45 min
Choux amarena
1 Std. 25 Min
Sablés aux fraises
1h
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.
Macarons au café
24h
Le macaron caramel
1h 50 min.
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min