Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre doux, ramolli
La crème pâtissière et le façonnage
- 350 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1287 kJ / 305 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette viennoise
4h 25min
Pain cocotte
2h 20min
Gâche vendéenne
3h 20min
Pain de mie moelleux
3h 25 min.
Miniviennoiseries express
5h 20min
Petits pains suédois
16 Std.
Pain de mie aux graines
6h
Brioche parisienne
24h
Brioche roulée comme une galette des Rois
3u. 50min
Petits pains aux raisins
24h
Brioche "super bonne"
3h
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min