Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre doux, ramolli
La crème pâtissière et le façonnage
- 350 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1287 kJ / 305 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâche vendéenne
3h 20min
Petits pains aux raisins
24h
Briochettes feuilletées
2 Std. 45 Min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4u. 15min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Brioche parisienne
24h
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Nonnettes à l'orange
1h 40min
Brioche de Jeanne
4u. 15min
Brioche "super bonne"
3j
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1ωρ. 25 λεπτ.