Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre doux
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés en fines lamelles
- 400 g de filets de poisson, coupés en gros morceaux
- 2 œufs
- 30 g de farine de blé
- 20 g de chapelure
- 3 brins de persil frais, effeuillés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 3 échalotes, coupées en deux
- 80 - 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- le jus d'un citron jaune
- 1 pincée de graines de fenouil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1791 kJ / 426 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 19.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de poisson
45 min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Lasagnes de poisson aux champignons
1 godz. 30 min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55 min
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Ballotine de saumon
25 min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 min
Lasagne de la mer
1h
Tomates farcies au poisson
1 godz. 10 min
Ramequins de poisson créole
30 min