
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'huile d'olive
- 800 g de viande de lapin en morceaux (2 râbles coupés en deux et 4 cuisses)
- 2 filets de poulet, sans peau coupées en morceaux (3 cm env. )
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 600 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 dose de safran
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 1 branche de romarin frais
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de haricots verts frais coupées en tronçons (2-3 cm)
- 300 g de riz spécial risotto type "arborio" italien ou "bomba" espagnol
- 250 g de haricots blancs en boîte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 565 kcal / 2364 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 22.3 g
- Sacharidy
- 53.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet à la sauce épicée
50min
Couscous royal
1hod. 20min
Couscous de poulet
1hod. 10min
Paëlla
50min
Alicuit de canard
1hod.
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1hod. 5min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Couscous marocain
50min
Couscous du soleil
1hod.
Poulet basquaise
50min
Couscous d'agneau et légumes
1hod. 10min