
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 brins de coriandre fraîche
- 1 zeste de citron vert
- 30 g d'amandes effilées
- 200 g de poireaux coupés en tronçons
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 350 g de pâtes sèches type linguine
- 18 gambas crues, décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 361.7 kcal / 1511.8 kJ
- Protein
- 24.8 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bœuf aux champignons
30min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12hod.
Mille-feuilles de pomme de terre au foie gras
3hod. 35min
Salade aux fruits de mer
30min
Salade de pâtes terre-mer
30min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Escalope de veau à la normande
1hod.
Poulet de la "Mère Blanc"
1hod. 15min
Bœuf en papillote et ses légumes
50min
Bœuf à la ficelle
1hod. 5min
Paupiettes d'agneau
1hod. 30min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min