Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 brins de coriandre fraîche
- 1 zeste de citron vert
- 30 g d'amandes effilées
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 350 g de pâtes sèches, type linguine
- 18 gambas crues, décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1511.8 kJ / 361.7 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon-épinard
25 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Linguine aux crevettes
50 min
Salade de pâtes aux coques
45 min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50 min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 min
Blanquette de saumon aux fèves
1h
Moules marinières au gingembre
25 min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min
Vermicelles chinois aux crevettes, sauce à l'ail
1h 20 min
Filet de colin à la sauce tomate
35 min