Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g Wasser
- 15 g frische Germ
- 1 TL Honig
- 520 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 15 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g schwarze Oliven, entkernt
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 491 kJ / 117 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Za´atar-Brot
1h 40min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1 godz. 30 min
Schafskäsetaschen
2 Std. 50 Min
Mediterrane Baguettes
1 godz. 30 min
Libanesisches Fladenbrot
3h 20 min
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1h 45min
Olivenbrötchen
1h 45min
Türkisches Fladenbrot
2h 10min
Olivenbrot
2h
Knoblauchbaguettes
2h
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Fladenbrot - Pide
1 godz. 50 min