Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g Wasser
- 15 g frische Germ
- 1 TL Honig
- 520 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 15 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g schwarze Oliven, entkernt
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 491 kJ / 117 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Pitabrote
1 Std. 25 Min
Mediterrane Baguettes
1h 30min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Joghurt-Käsecreme mit getrockneten Tomaten - Kuru Domatesli Haydari
10 Min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min
Fatayer mit Käse Minze
1h 5min
Griechische Bougatsa mit Honig und Pistazien
4 Std. 45 Min
Fladenbrot - Pide
1ωρ. 50 λεπτ.
Beeren-Mandelkuchen
55min
Olivensauce
10 Min
Türkisches Fladenbrot
2h 10 min