Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 6 - 7 große rote Zwiebeln, geschält, Wurzel- und Stielansatz entfernt
- 30 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 15 g gemischte, frische Kräuter (z. B. Salbei, Petersilie, Thymian), Blättchen abgezupft
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 1 EL Pinienkerne
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 383 kJ / 91 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
BBQ-Sauce
25min
Kernölmayonnaise
10min
Zwiebelsoufflé
1h
Gefüllte Zwiebeln mit Schinken und Kartoffeln
1h
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
6h
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1h 25min
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1h
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1h
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Zwiebelringe
20min
Überbackene Speckknödel
1h 30min