Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 6 - 7 große rote Zwiebeln, geschält, Wurzel- und Stielansatz entfernt
- 30 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 15 g gemischte, frische Kräuter (z. B. Salbei, Petersilie, Thymian), Blättchen abgezupft
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 1 EL Pinienkerne
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 383 kJ / 91 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paradeiser-Rotwein- Suppe mit Mozzarella
55min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1 Std. 20 Min
Eier im Falafelteig mit Joghurtsauce
55min
Leberkäse Torte
14h 40 min
Crostini "Tricolore"
35min
Knusperkohlrabi mit Chili-Aioli
1h 10min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1 Std. 20 Min
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1h
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
Kernölmayonnaise
10min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40min
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1h 25min