Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Wasser
- 90 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 130 g Weizenmehl, glatt
- 3 Eier
Fülle
- 20 g Tomatenmark
- 190 g Paprikaschoten (rot, gelb oder grün), in Stücken
- 90 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 90 g schwarze Oliven, entkernt
- 5 - 6 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft, nach Geschmack
- 1 ½ Bund frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1h
Pavlova mit Früchten
3h 50min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Thunfischpâté
4h 20min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Elsässer Zwiebeltarte
1h 50min
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2h 20min
Mini-Spargel-Quiches
1h 10min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5h 50min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1h
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2h