
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles
- 50 g Parmesan in Stücken
- 150 g Wasser
- 90 g Butter in Stücken
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 130 g Weizenmehl, glatt
- 3 Eier
Fülle
- 20 g Tomatenmark
- 190 g Paprikaschoten (rot, gelb oder grün), in Stücken
- 90 g getrocknete Tomaten in Öl abgetropft
- 90 g schwarze Oliven, entkernt
- 5 - 6 Sardellenfilets, in Öl eingelegt abgetropft, nach Geschmack
- 1 ½ Bund frisches Basilikum Blättchen abgezupft
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen nach Geschmack
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 89 kcal / 371 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1hod.
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1hod. 20min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50min
Lammbraten gefüllt mit Nüssen und Trockenfrüchten
3hod. 15min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1hod. 50min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1hod. 10min
Steirische Fischsulz
7hod.
Smoked Salmon Roulade
1hod. 55min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Pissaladière
1hod. 20min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1hod. 20min