Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Wasser
- 90 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 130 g Weizenmehl, glatt
- 3 Eier
Fülle
- 20 g Tomatenmark
- 190 g Paprikaschoten (rot, gelb oder grün), in Stücken
- 90 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 90 g schwarze Oliven, entkernt
- 5 - 6 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft, nach Geschmack
- 1 ½ Bund frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Brandteig
2 godz.
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1h
Lammbraten gefüllt mit Nüssen und Trockenfrüchten
3 godz. 15 min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1h
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45 min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5h 20 min
Hippen
50min
Flammkuchen mit Forelle
1h
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17 godz. 15 min
Steirische Fischsulz
7h
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min