Zařízení & příslušenství
匈牙利燉牛肉
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 5min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
牛肩肉 切塊(約4公分)400 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)300 克
-
蒜頭 (整粒)10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)200 克
-
乾月桂葉1 片
-
紅酒50 克
-
蕃茄糊20 克
-
水200 克
-
匈牙利甜紅椒粉2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
386.4 mg
Protein
37.4 g
Kalorie
2751.1 kJ /
658.2 kcal
Tuk
41.7 g
Vláknina
6.1 g
Nasycený tuk
16.4 g
Sacharidy
33.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan