匈牙利燉牛肉

匈牙利燉牛肉

4.3 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 5min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 牛肩肉 切塊(約4公分)
    400 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    300 克
  • 蒜頭 (整粒)
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 紅酒
    50 克
  • 蕃茄糊
    20 克
  • 200 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 386.4 mg
Protein 37.4 g
Kalorie 2751.1 kJ / 658.2 kcal
Tuk 41.7 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 16.4 g
Sacharidy 33.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...