Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 片 圓形豆腐皮
- 2 大匙 低筋麵粉
- 30 克 水
- 5 克 薑
- 50 克 荸薺
- 300 克 蝦仁
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 細白砂糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 大匙 馬鈴薯粉 (日本太白粉)
- 20 克 蔥, 切蔥花
- 2 茶匙 香油
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.4 g