Zařízení & příslušenství
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 55min.
6 portions
Suroviny
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
340.4 mg
Protein
9.7 g
Kalorie
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Tuk
36.3 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
16.4 g
Sacharidy
9.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Traditional cocktail sauce
5min.
Sabayon
15min.
Grilled scallops with chilli jam
25min.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min.
Romesco dip
10min.
Brussels sprouts with lime crumb
20min.
Salsa verde
5min.
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4hod. 20min.
Crème brûlée
7hod.
Guacamole
10min.
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min.
Mixed mushroom pâté
1hod. 25min.