
Kompatibilní verze
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt to taste
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear cut into halves, cored and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 402.5 kcal / 1690.5 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 36.3 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 16.4 g
- Sodík
- 340.4 mg
Alternativní recepty
Wasabi mayonnaise
10 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 h 40 min
Tartare sauce
10 min
Chicken liver pâté
2 h 20 min
Orange curry dressing
10 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Jalapeño poppers
35 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Date and tamarind chutney
8 h 50 min
Cucumber and mint raita
30 min
Dessert dukkah
1 h
Achcharu (pickle)
48 h 30 min