Kompatibilní verze
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 340.4 mg
Alternativní recepty
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Savoury crêpes
45 min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min