
Zařízení & příslušenství
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Příprava 25min
Celkový 3hod. 55min
6 portions
Suroviny
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
402.5 kcal /
1690.5 kJ
Protein
9.7 g
Tuk
36.3 g
Sacharidy
9.9 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
16.4 g
Sodík
340.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vegetarian Kitchen
87 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland