Kompatibilní verze
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 340.4 mg
Alternativní recepty
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Classic zabaglione
15 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Beetroot salad
10 Min
Mixed mushroom pâté
1óra 25p
Japanese-style dressing
5 Min
Zesty avocado with crab
10 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Smashed pea and bean dip
30 Min