Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad

Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad

4.2 6 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 55min.
6 portions

Suroviny

Gorgonzola panna cotta
  • full cream milk
    400 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • agar agar powder (see Tips)
    ¾ tsp
  • Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)
    90 g
Pear and walnut salad
  • macadamia oil
    30 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • mixed salad greens
    100 g
  • pear cut into halves, cored and cut into thin slices
    1
  • walnuts
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 340.4 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 1690.5 kJ / 402.5 kcal
Tuk 36.3 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 16.4 g
Sacharidy 9.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...