Kompatibilní verze
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 36.3 g
- Nasycený tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 340.4 mg
Alternativní recepty
Brioche fruit tarts
4h
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Spiced red wine pears
45min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Sabayon
15 Min
Rosewater madeleines
30min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 Std. 20 Min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Cheese soufflés
30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Sunny gazpacho
25 Min