Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quick puff pastry
- 200 g unsalted butter, cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
- 200 g plain flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp salt
Caramelised onion
- 20 g oil
- 300 g eschalots, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g dried cranberries
- 20 g balsamic vinegar
- 20 g sherry
- 2 pinches sea salt
Cheese filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 300 g soft goat's cheese
- 200 g crème fraîche
- 1 lemon, zested, no white pith
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 3 tbsp pine nuts, toasted
- rocket leaves, to serve
- 1 green apple, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2903.6 kJ / 694 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 50.9 g
- Nasycený tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 490.7 mg
Alternativní recepty
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Oysters with Lime Granita
15 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min
Café de Paris butter
25 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24sa 20 dk
Crème anglaise
15 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min