Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon
- 5 star anise
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 250 g brown sugar
- 250 g sea salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
- 50 g tequila
- 750 g fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)
Horseradish goat's cheese
- 300 g goat's cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tbsp horseradish cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 Lebanese cucumber
- caper berries, sliced, to serve
- water crackers, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 947 kJ / 225 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 4955.1 mg
Alternativní recepty
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Salsa verde
5 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Anise-cured salmon
14h 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Baked artichoke dip
35min
Chimichurri
5 Min