
Zařízení & příslušenství
Beetroot and tequila cured salmon
Příprava 20min
Celkový 24hod. 20min
20 portions
Suroviny
Salmon
-
star anise5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
brown sugar250 g
-
sea salt250 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters1
-
tequila50 g
-
fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)750 g
Horseradish goat's cheese
-
goat's cheese cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
horseradish cream1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
Lebanese cucumber1
-
caper berries sliced, to serve
-
water crackers to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
225 kcal /
947 kJ
Protein
14.5 g
Tuk
10 g
Sacharidy
18.3 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sodík
4955.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Festive Flavour
105 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland