
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon
- 5 star anise
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 250 g brown sugar
- 250 g sea salt
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
- 50 g tequila
- 750 g fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)
Horseradish goat's cheese
- 300 g goat's cheese cut into pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tbsp horseradish cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 Lebanese cucumber
- caper berries sliced, to serve
- water crackers to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 225 kcal / 947 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Sodík
- 4955.1 mg
Alternativní recepty
Smoked salmon mousse
5min
Raspberry soufflés
1hod. 35min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Beef tapenade crostini
1hod. 40min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2hod. 30min
Shichimi togarashi oysters
1hod. 10min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Pork and chicken terrine
3hod. 20min
Herbed lavosh
55min
Leek and smoked salmon dip
55min
Scallops with pea purée
25min
Baked artichoke dip
35min