Zařízení & příslušenství
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Jalapeño oil
-
jalapeño chillies trimmed and deseeded4
-
vegetable oil50 g
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
cumin seeds⅛ tsp
-
raw sugar½ tsp
Watermelon gazpacho
-
watermelon flesh, deseeded and cut into pieces (4-5 cm)700 g
-
red onion20 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (4-5 cm)40 g
-
Lebanese cucumber ½ cucumber cut into small dice, for garnishing½
-
garlic clove1
-
red wine vinegar1 tbsp
-
olive oil40 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh basil smaller leaves, for garnishing
-
ice cubes10
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
35 mg
Protein
1.1 g
Kalorie
903.3 kJ /
215 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
7.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Curried carrot and ginger soup
40min.
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2hod. 40min.
Fermented Carrots
84hod. 30min.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2hod.
Gazpacho
1hod. 15min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Far Breton with prunes
2hod.
Celeriac parmigiana
1hod. 10min.
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2hod. 50min.
Coriander pesto
5min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Asparagus risotto
40min.