
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de dorada en filetes
- 30 g de zumo de limón
- 2 cucharadas de alcaparras
- 4 pellizcos de pimienta blanca molida
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 1 diente de ajo
- 5 filetes de anchoa en aceite
- 2 ramitas de perejil fresco
- 50 g de vino blanco
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de aceitunas negras sin hueso cortadas en rodajas
- 3 cucharaditas de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 506 kcal / 2117 kJ
- Protein
- 54.15 g
- Tuk
- 29.66 g
- Sacharidy
- 5.52 g
- Vláknina
- 2.43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Corvina con ratatouille
45min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Corvina a la roteña
45min
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos para dos
10min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Lubina a la sal con patatas
30min
Dorada a la catalana
30min
Merluza a la gallega
40min
Dorada con salsa Bercy
35min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min