Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en juliana
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 2 dientes de ajo en láminas
- 4 filetes de lubina (500-600 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de zumo de limón
- 4 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 500 g de grelos en trozos
- 700 g de agua
- 300 g de patatas de guarnición (cortadas por la mitad longitudinalmente)
- 200 g de caldo
- ½ cucharadita de maicena
- ½ pastilla de caldo (para 0,5 l.)
- 100 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protein
- 4.35 g
- Sacharidy
- 19.43 g
- Tuk
- 24.48 g
- Vláknina
- 4.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Bacalao con chirlas
45min
Merluza al vapor de almejas
30 min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Salmón a la sal con patatas al vapor
1u.
Bacalao fresco con ajada
30 min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min