Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 180 g c/u)
Fritada de pimientos
- 250 g de cebolla en trozos
- 250 g de pimiento rojo en trozos
- 250 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Pilpil
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 4 dientes de ajo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 31.89 g
- Sacharidy
- 6.97 g
- Tuk
- 18.77 g
- Vláknina
- 2.48 g
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Bacalao con langostinos
1h
Chipirones rellenos
1h 10 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Bacalao con salsa de piñones
1u. 50min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min