Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 180 g c/u)
Fritada de pimientos
- 250 g de cebolla en trozos
- 250 g de pimiento rojo en trozos
- 250 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Pilpil
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 4 dientes de ajo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 31.89 g
- Sacharidy
- 6.97 g
- Tuk
- 18.77 g
- Vláknina
- 2.48 g
Alternativní recepty
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Espaguetis con setas, alcachofas y carabineros
1 Std.
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Bacalao con chirlas
45 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Rape en salsa americana
1 Std.