Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 70 g de sobrasada
- 10 g de aceite de oliva
- 350 g de tomates cherry
- 600 - 700 g de bonito fresco en filetes (4 filetes)
- 250 g de agua
- 300 g de judías verdes redondas frescas en trozos de 4 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1618 kJ / 387 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Sepia con ratatouille
1u.
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Emperador en piperrada
30 min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Papillote de salmón con tomates secos y cuscús
35min
Dorada a la veneciana
55min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min