Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de puerro en rodajas
- 120 g de zanahoria en bastones
- 150 g de bulbo de hinojo en gajos
- 120 g de calabacín en bastones
- 1 tira de piel de limón
- 10 g de aceite de oliva
- 10 g de mantequilla
- 1 hoja de laurel seca
- 3 granos de pimienta negra
- ½ cucharadita de sal
- 1000 g de caldo de pescado
- 100 g de vino blanco
- 500 g de patatas de guarnición
- 6 espárragos verdes baby
- 800 g de lomos de salmón fresco en 6 trozos, salpimentados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 29.55 g
- Sacharidy
- 15.58 g
- Tuk
- 17.43 g
- Vláknina
- 3.35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Merluza con calabaza y patata
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30min
Salmón con arroz integral y verduras con salsa de eneldo
30min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min
Salmón en piriñaca
35min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30min