Bacalao mozárabe

Bacalao mozárabe

4.3 55 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 50min.
6 raciones

Suroviny

  • 25 g de pasas sin semillas
  • 100 g de brandy
  • 500 g de lomos de bacalao desalado con piel (en trozos)
  • 400 g de caldo de pescado
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de nata para cocinar
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 15.9 g
Kalorie 810 kJ / 194 kcal
Tuk 12.5 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 4.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...