Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de pasas sin semillas
- 100 g de brandy
- 500 g de lomos de bacalao desalado con piel (en trozos)
- 400 g de caldo de pescado
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 810 kJ / 194 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Bacalao dorado
25min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 min
Bacalao con chirlas
45 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao Club Ranero
1 godz.
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min