Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de pasas sin semillas
- 100 g de brandy
- 500 g de lomos de bacalao desalado con piel (en trozos)
- 400 g de caldo de pescado
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 810 kJ / 194 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tayín de bacalao (Marruecos)
30 Min
Bacalao espiritual
45min
Atún con sabor a Huelva
1h
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao con salsa de piñones
1ωρ. 50 λεπτ.
Bacalao fresco con crema de huevo
30 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 λεπτ.
Bacalao dorado
25 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Calamares al whisky
45min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 λεπτ.