Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de beurre
- 800 g d'épaule de veau, coupée en morceaux
- 15 g de cognac
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'échalotes
- 120 g de graines de couscous
- 1 filet d'huile neutre
- 400 g d'eau
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 citron confit, coupé en quatre
- 130 g d'olives vertes dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 24.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1 Std.
Tajine de poulet au citron confit
3h
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 godz. 55 min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Poulet basquaise
50min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Veau Marengo
55min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5min
Sauté de veau aux olives
1 Std.