
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de beurre
- 800 g d'épaule de veau coupée en morceaux
- 15 g de cognac
- 100 g d'oignons coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'échalotes
- 120 g de graines de couscous
- 1 filet d'huile neutre
- 400 g d'eau
- 200 g de carottes nouvelles coupées en tronçons de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 citron confit coupé en quatre
- 130 g d'olives vertes dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 521 kcal / 2181 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 24.5 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1hod.
Blanquette de veau
1hod.
Pot-au-feu
1hod. 40min
Blanquette de veau
1hod.
Sauté de veau aux olives
1hod.
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1hod. 5min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50min
Aillade de veau
1hod. 30min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2hod.
Sauté de veau Marengo
55min
Poulet basquaise
50min
Couscous d'agneau et légumes
1hod. 10min