
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre demi-sel
- 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 200 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 516 kcal / 2142 kJ
- Protein
- 32.7 g
- Tuk
- 40.2 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bœuf bourguignon
2hod. 30min
Blanquette de veau
1hod.
Lapin marengo
1hod.
Osso-buco
1hod. 20min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Bœuf bourguignon
1hod. 25min
Epaule de veau à la normande
1hod.
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1hod.
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1hod. 20min
Echine aux échalotes et au thym
1hod. 40min
Cuisse de dinde à la moutarde
1hod.
Lapin à la moutarde
1hod.