Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre demi-sel
- 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2142 kJ / 516 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 40.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Bœuf aux champignons
30 Min
Lapin marengo
1 Std.
Emincé de veau à la normande
35 Min
Mignons de porc à l'époisses
1 Std. 15 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Veau Marengo
55 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Osso-buco
1 Std. 20 Min