Bœuf aux champignons

Bœuf aux champignons

2.9 114 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail de belle taille
  • 15 g d'huile d'olive
  • 50 g d'eau (volitelně) (voir "Conseil(s)")
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 600 g de filet de rumsteck coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre, selon la taille
  • 30 g de moutarde
  • 60 g de yaourt nature
  • 30 g de fromage à tartiner type St Môret®

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 45 g
Kalorie 1325 kJ / 316 kcal
Tuk 12.5 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 3.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...