Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, à température ambiante, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g d'eau
La garniture
- 150 g de cantal, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 300 g de crème fraîche
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 160 g de saucisse sèche, coupée en tranches fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3623 kJ / 872 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 68 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche lorraine
50 min
Gratin de pâtes
25min
Tarte au poireau et saumon fumé
1 Std. 10 Min
Gratin crémeux à la normande
1 Std. 5 Min
Tourte au roquefort
2sa 15 dk
Quiche aux tomates cerises
1h
Tarte basquaise
55 Min
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Gratin de crozets au jambon
1h
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50 min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Roulé au fromage et au jambon
40min