Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, à température ambiante, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g d'eau
La garniture
- 150 g de cantal, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 300 g de crème fraîche
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 160 g de saucisse sèche, coupée en tranches fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3623 kJ / 872 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 68 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ficelles picardes
2 Std.
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Gratin crémeux à la normande
1h 5min
Quiche lorraine
50 Min
Tartelette au saint-nectaire
1 Std. 30 Min
Tourte de pommes de terre au cantal
1 Std. 30 Min
Tarte basquaise
55min
Pizza au fromage et aux lardons
1 Std. 30 Min
Quiche aux tomates cerises
1 Std.
Roulé au fromage et au jambon
40 Min
Crumble de tomates
50 Min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50 Min