Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 5 gousses d'ail
- 7 cives, coupées en tronçons
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux (3 cm)
- 400 g de rouelle de porc, coupée en morceaux (3 cm)
- le jus de 3 citrons verts
- 1 branche de thym frais
- 2 brins de persil frais
- 2 c. à soupe d'épices à colombo
- 1 c. à soupe de massalé
- 300 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'aubergine, coupée en morceaux (3 cm)
- 1 piment antillais frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2005 kJ / 479 kcal
- Protein
- 47.2 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 29.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osso-buco
1h 20min
Sauté de porc au curry
1h
Longe de porc à la riojana
50min
Curry de poulet du Mozambique
45min
Filet mignon exotique
35min
Poulet rhum-coco
2h 30min
Colombo de porc
1h 20min
Poulet au basilic
2h 30min
Porc vindaloo
2h 30min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Mijoté de porc au paprika
40min
Ramequins de poisson créole
30min