Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomate deshidratado
- 20 g de tomates secos
Macarons de tomate
- 80 g de azúcar
- 75 g de almendra molida
- 90 g de azúcar glas
- vinagre para desengrasar
- 80 g de claras de huevo
- 5 gotas de colorante rojo (volitelně)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
Relleno de mantequilla de anchoa, ajo y perejil
- 1 diente de ajo
- 20 g de perejil fresco
- 2 latas de filetes de anchoa en aceite (de 30-50 g) con su aceite
- 200 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 247.8 kJ / 59.3 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50 min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Galletas de aceitunas negras rellenas de queso
4 Std. 50 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Helado de queso de cabrales con sopa de manzana
7 godz. 50 min
Bricks de patata con yema
2h 20min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h
Steak tartare
30min
Claras montadas
5 min
Nata montada
10 min