Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomate deshidratado
- 20 g de tomates secos
Macarons de tomate
- 80 g de azúcar
- 75 g de almendra molida
- 90 g de azúcar glas
- vinagre para desengrasar
- 80 g de claras de huevo
- 5 gotas de colorante rojo (volitelně)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
Relleno de mantequilla de anchoa, ajo y perejil
- 1 diente de ajo
- 20 g de perejil fresco
- 2 latas de filetes de anchoa en aceite (de 30-50 g) con su aceite
- 200 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 247.8 kJ / 59.3 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de pimientos del piquillo confitados con ajoblanco
4h 15min
Macarons
2hod. 30min
Bombones de cherry al pesto
1h
Galletas de aceitunas negras rellenas de queso
4 godz. 50 min
Bocaditos de zanahoria con crema de mozzarella
1 Std. 40 Min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Cañas de nata
30min
Boletus con foie en papillote
30min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40min
Foie de pato
33h
Salsa de Pedro Ximénez
35min