Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de carne de conejo en trozos con el hígado
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
-
½
cucharadita de sal
nebo 1 pastilla de caldo de carne - 150 g de vino blanco
- 60 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 30.26 g
- Sacharidy
- 0.59 g
- Tuk
- 27.55 g
- Vláknina
- 0.05 g
Alternativní recepty
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Conejo a la huertana
45min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo guisado con puré de patatas
1 Std. 10 Min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo guisado
30min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al cava
1h
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45min
Arroz con conejo
1h 15min