
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de carne de conejo en trozos con el hígado
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
-
½
cucharadita de sal
nebo 1 pastilla de caldo de carne - 150 g de vino blanco
- 60 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 371 kcal / 1552 kJ
- Protein
- 30.26 g
- Tuk
- 27.55 g
- Sacharidy
- 0.59 g
- Vláknina
- 0.05 g
Alternativní recepty
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo a la cazadora
50min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo con ciruelas
45min
Conejo al tomillo
45min
Conejo en doble cerveza
5hod.
Conejo guisado
30min
Conejo al chilindrón
1hod.
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Conejo a la huertana
45min