Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de carne de ternera sin nervios en trozos espolvoreados con 1 cucharadita de harina
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de clavo molido
- 50 g de vino tinto
- 200 g de agua
- 2 - 3 alcachofas frescas
- ½ limón (para frotar el corte de las alcachofas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 27.58 g
- Sacharidy
- 8.48 g
- Tuk
- 28.16 g
- Vláknina
- 6.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 Min
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Patatas guisadas con conejo
50 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Lentejas guisadas
50 Min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 Min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 Std. 10 Min
Alitas de pollo al ajillo
30 Min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 Std.
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min