Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de carne de ternera sin nervios en trozos espolvoreados con 1 cucharadita de harina
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de clavo molido
- 50 g de vino tinto
- 200 g de agua
- 2 - 3 alcachofas frescas
- ½ limón (para frotar el corte de las alcachofas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 27.58 g
- Sacharidy
- 8.48 g
- Tuk
- 28.16 g
- Vláknina
- 6.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15 min
Alitas de pollo al ajillo
30min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Guiso de sepia con patatas
1h
Guiso de sepia con patatas
1h
Ternera al ron con setas
25 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Conejo al ajillo con setas
40min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Arroz con conejo
1h 15 min