Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 3 - 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharada de pan rallado
- 800 - 900 g de chipirones troceados congelados (previamente descongelados y escurridos)
-
1
guindilla roja seca sin pedúnculo ni semillas
(volitelně)
nebo 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně) - 2 cucharadas de perejil fresco picado (y un poco más para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1226.5 kJ / 293.5 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chipirones afogaos
30 min
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Champiñones con jamón y gambas
20min
Sepia al ajillo
25min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Calamares encebollados
1 godz.
Almejas a la marinera
30 min
Calamares a la americana
50min
Calamares con pisto
45 min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 godz. 20 min
Arroz negro cremoso con calamares
40min