
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 3 - 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharada de pan rallado
- 800 - 900 g de chipirones troceados congelados (previamente descongelados y escurridos)
-
1
guindilla roja seca sin pedúnculo ni semillas
(volitelně)
nebo 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně) - 2 cucharadas de perejil fresco picado (y un poco más para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 293.5 kcal / 1226.5 kJ
- Protein
- 30.9 g
- Tuk
- 15.2 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almejas a la marinera
30min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Chipirones afogaos
30min
Sepia al ajillo
25min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Champiñones con jamón y gambas
20min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Calamares encebollados
1hod.
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Arroz negro de chipirones con verduras
1hod. 20min
Arroz negro cremoso con calamares
40min