Merluza al vapor de almejas

Merluza al vapor de almejas

4.4 124 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

Aceite de perejil
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 100 g de aceite de oliva (tipo arbequina)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
Merluza al vapor de almejas
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra
  • 300 g de fumet de pescado
  • 4 lomos de merluza (aprox. 200 g c/u) salpimentados
  • 200 g de almejas frescas
  • 1 pellizco de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 33.55 g
Kalorie 1268 kJ / 303 kcal
Tuk 18.8 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...