Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aceite de perejil
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de aceite de oliva (tipo arbequina)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Merluza al vapor de almejas
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de fumet de pescado
- 4 lomos de merluza (aprox. 200 g c/u) salpimentados
- 200 g de almejas frescas
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 33.55 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25 min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Rape a la jardinera
40 min
Bacalao con chirlas
45 min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min